Ekonomi

Maaşını Ziraat Bankası’ndan alanlar için duyuruldu: Başvuru yapanın hesabına anında 20 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası maaş çeken müşterileri için kampanyasını duyurdu. Yazılı açıklama yapan banka, emekli müşterilerinin konut ve nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullar ile karşıladığını bildirdi. Şubeye gitmenin gerek olmadığı belirtilen açıklamada, başvuran yapanın hesabına anında 20 bin TL kredi yatırılabilecek. Emekliler için aylık geri ödeme tutarı ise 761,16 TL olarak bildirildi.

Ziraat Bankası maaş ödemelerini çeken emekli müşterileri için açıklamada bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamada, “Maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan emeklilerimiz Emeklinin Artısı Kredi Paketi ile konut ve nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullar ile karşılıyor, Dijital Kredi ürünü ile şubeye gitmeden kredi kullanabiliyor.” İfadeleri kullanıldı. Banka kredisi için hakkında detaylı bilgi almak isteyenler şubeyi ziyarette bulunabilecekler.

Kampanya detayları

Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.-TL’dir.

Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Konut Kredisi için; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; BES, AZG, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az dört tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.