EkonomiGündem

Maaşını TEB’den alanlar dikkat: Başvuru yapanın hesabına yüzlerce lira yatacak!

Maaşını TEB’den alan vatandaşlar için kampanya açıklaması yapıldı. Banka, maaşını TEB’den alanlara özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, 50 bin TL’ye kadar olan kredilerde maksimum kullandırım vadesi 36 ay olacak. TEB, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacaklara detayları ve koşulları duyurdu.

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Kampanya koşulları; Maaşını TEB’den alan müşterilerimiz için geçerlidir.

3-24 ay vadede 2,08%, 25-36 ay vade aralığında 2,25% faiz oranından faydalanmak için TEB Şubelerinden ve dijital kanallardan TEB İhtiyaç Kredisi’ne başvurabilirsiniz.

50.000 TL’ye kadar olan kredilerde maksimum kullandırım vadesi 36 ay, 50.000 TL üzeri kredilerde maksimum kullandırım vadesi 24 aydır.

Kredi vadesi, vade ertelemeli dönem dahil en fazla 36 ay olabilirErtelenen kredilerin ödeme planlarında ilk taksit olarak görünen kalem erteleme faizinden oluşmaktadır.

Erteleme faizini içeren taksit talep edilen vadeye ek olarak eklenmekte olup, bu taksit ile birlikte toplam vade 36 ayı aşamaz.

İhtiyaç Kredinizin tahsis ücreti kredi tutarının binde 5’idir. Faiz ve vade oranları müşteri özelinde, findeks kredi notuna göre değişiklik gösterebilir.

TEB onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme, faiz oranını değiştirme hakkına sahiptir