Kamu

Maaşı bin 500 TL ile 2 bin 499 TL arasında olan emekliye destek: Bin 300 TL karşılıksız para verilecek!

Gelirlerini arttırmanın yolunu arayan emekliler için yeni açıklamalar yapılıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında zamlı maaş ve bayram ikramiyesi alan emeklilere bir güzel haber daha geldi. Yapılan açıklamaya göre, maaşı bin 500 TL ile 2 bin 499 TL arasında olan emekliye bin 300 TL’ye varan karşılıksız para verilecek.

Emekli maaşı alanlar için kamu ve özel bankalar çeşitli kampanya duyurularında bulunuyorlar. TEB Bankası maaşını bankaya çekenler için promosyon fırsatını duyurdu. Banka yaptığı destek açıklamasında maaşı bin 500 TL ile 2 bin 499 TL arasında olan emekliye bin 300 TL’ye varan karşılıksız ödeme yapılacağını bildirdi. 1.499 TL’ye kadar maaş alan müşterilere ise 1.000 TL’ye 2 bin 500 TL ve üzeri alan müşteriye ise 1.600 TL’ye varan ödeme yapılacak.

TEB Bankası promosyon açıklaması

Bankamızdan kredi kartı olmayan ve TEB Bonus karta başvuran emekli maaş müşterilerimize kredi kartlarıyla yapacakları market ve sağlık harcamalarında her 100 TL’lik harcamalarına 10 TL, 6 ay boyunca her ay 50 TL toplamda 300 TL’ye kadar indirim fırsatı! Kampanya detayları için tıklayınız.

1.600 TL’ye Varan Promosyon Kampanya Detayları:

Kampanya 24.05.2021 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.

Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.

Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

Yeni Emekli Olanlar/Olacaklar için:

 

SGK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, E-devlet’ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde banka tercihini “Türk Ekonomi Bankası” olarak belirtmelidir.

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde çalışmak istedikleri banka olarak “Türk Ekonomi Bankası”nı iletmelidir.