Magazin

Lerzan Mutlu’dan eski dostu Demet Akalın’a şok sözler: Ben konuşursam…

Bir zamanların ayrılmaz ikilisi Demet Akalın ve Lerzan Mutlu arasında sular durulmuyor. Bir süredir Demet Akalın’a sert eleştirilerde bulunan Lerzan Mutlu, bir kez daha açtı ağzını yumdu gözünü. Lafını hiç kimseden esirgemediğimi bilinen Demet Akalın’ın, Lerzan Mutlu’ya ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Demet Akalın Deha Bilimler ve Gülşah Saraçoğlu’nun İlişki Yaşadığını Doğrulamıştı!

Modacı Gülşah Saraçoğlu ile olan yakınlığı ile bilinen Demet Akalın, geçtiğimiz haftalarda Gülşah Saraçoğlu’nun evli şarkıcı Deha Bilimlier ile aşk yaşadığı haberlerinin ortaya çıkması üzerine ikili hakkında birtakım açıklamalar yapmıştı.

Bir konser gecesi görüntülenen ve magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Demet Akalın’a, Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier ile ortaya atılan yasak aşk iddiaları sorulmuştu. Demet Akalın konu ile ilgili olarak Gülşah Saraçoğlu için “ben onu uyarmıştım, doğru olmadı” açıklamalarını yaparak, yasak aşk iddialarının güçlenmesini sağlamıştı. Demet Akalın’ın bu yorumuna sessiz kalmayan modacı Gülşah Saraçoğlu, eski dostuna karşı dava açacağını dile getirmişti.

“Ne İçin Mahkemeye Verileceğim?”

Gülşah Saraçoğlu için sarf ettiği sözlerden sonra modacının kendisini dava edeceğini öğrenen Demet Akalın “Ne için mahkemeye verileceğim?” diyerek, olaya tepki gösterdi. Akalın sözlerine şu şekilde devam etti: “Ailesi olanın daha dikkatli olması gerektiğini söyledim. Sadece uyardım. Bu söylediğimin nesi kötü? Yoksa Gülşah bana her zaman dost.”

Lerzan Mutlu Olaya Dahil Oldu!

Demet Akalın’ın, Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu hakkında sarf ettiği sözlerden sonra olaya Akalın’ın eski dostu, Lerzan Mutlu da dahil oldu.

Bir zamanların ayrılmaz ikilisi Lerzan Mutlu ve Demet Akalın’ın aralarının bir süredir bozuk olduğu biliniyordu. Akalın’ın haklarında yasak aşk yaşadıkları iddialarının ortaya atıldığı Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu hakkında söylediği sözler, Lerzan Mutlu’yu bir kez daha kızdırdı. Akalın’a sert eleştirilerde bulunan Mutlu, ünlü şarkıcı için şunları söyledi: “Herkesi uyarmak sana kaldı zaten! Sen asla insanların iyiliğini düşünen biri falan değilsin. O an işine nasıl geliyorsa öyle davranıyorsun. Hangi taraf seni gündemde tutacaksa, o tarafta duruyorsun. Senin tek yaptığın insanların ilişkilerini bozmak. Ben insanları senin hakkında uyarmaya kalksam, senin bir tane bile dostun kalmaz!”