Magazin

Lerzan Mutlu bikinili fotoğraflarıyla yürekleri hoplattı! "Beğeni yağdı…"

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu deniz sezonunu açtı! Lerzan Mutlu bikinili tatil pozlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Lerzan Mutlu bikinili fotoğraflarına takipçilerinden ne yorum geldi?

LERZAN MUTLU YAZ SEZONUNU AÇTI…

Lerzan Mutlu, bayram tatiliyle birlikte yaz sezonunu açtı! Lerzan Mutlu sosyal medya hesabından tatilde bikinili pozlarını takipçileriyle paylaştı. Lerzan Mutlu’nun paylaşımlarına anında yorum ve beğeni yağdı. Lerzan Mutlu bikinili paylaşımlarına “Yaz mı geldi, şu anda ben” notunu düştü. Lerzan Mutlu’nun paylaştığı bikinili pozlar yürek hoplattı! Seksi pozlarıyla bir anda sosyal medyanın gündemine oturan Lerzan Mutlu, tatil için güney sahillerindeydi. Lerzan Mutlu’nun pozları dikkat çekerken, ilerleyen yaşına rağmen düzgün fiziği alkış aldı.

BÜTÜN İYİLERE SELAM OLSUN…

Lerzan Mutlu fotoğrafına “bütün iyilere selam olsun” yazdı. Büyük beğeni toplayan Lerzan Mutlu’nun fotoğraflarına beğeni yağdı. Lerzan Mutlu’nun yakın arkadaşı Demet Akalın fotoğrafın altına “Yine yalnız yine yalnız bu bebeğe günah be” yazarken İrem Derici ise “Ben bu fotoğrafın üzerine kara kışlardayım. Selülitlerim ve ben saygı duruşundayız şu an size” dedi.

Bir yanıt yazın