Spor

Lebron James’ten korkutan haber!

Amerikan basınında yer alan haberlere göre Sacramento Kings deplasmanında oynayacakları maç öncesi başarılı oyuncunun COVID-19 testi pozitif çıktı. Oyuncuya bir test daha yapıldı ve bu sefer negatif sonuç alındı. Üçüncü kez daha test yapılan yıldız oyuncunun bu testi de pozitif çıkınca NBA’in COVID-19 protokolleri gereğince karşılaşmaya alınmadı

Evine dönüş yaptı

Özel bir jet tutan LeBron James, karantinaya girmek için evinin bulunduğu Los Angeles’a döndü. Takım arkadaşı Anthony Davis, Sacramento Kings maçından sonra yaptığı açıklamalarda LeBron ile telefonda konuştuğunu ve şu anda asemptomatik olduğunu ifade etti. Lig kuralları gereğince COVID-19 testi pozitif çıkan bir oyuncunun önünde iki yol yer alıyor. Oyuncular ya en az 10 gün karantinada kalmak ya da 48 saat içinde iki adet negatif test sonucu sunmak zorundalar.

Aşılarını olmuştu

Eylül ayında pandemi ve aşı ile ilgili açıklamalarda bulunan başarılı basketbolcu, kendisinin ve ailesinin tam aşılı olduğunu ifade etmişti. 36 yaşındaki oyuncu bu sezon 25.8 sayı 5.2 ribaund ve 6.8 asist ortalamaları ile oynamıştı. Spor camiası LeBron James’ten gelecek iyi haberleri bekliyor.