Magazin

“Kylie ve Kendall Jenner” iç çamaşırı koleksiyonundaki dantel davası çözüldü

Kylie Jenner bir iç çamaşırı firmasına ait desenini izinsiz olarak kendi koleksiyonuna ekleyince ortalık karıştı. Bu koleksiyondan kazanç sağlayan Kylie Jenner’ın şirketine dava açıldı. Sorunu çözmek için miktarı açıklanmayan bir anlaşma yaparak aralarında çözdüler.

Bir iç çamaşırı firması, dantel desenini koleksiyonuna ekleyen Kylie Jenner’ın şirketine tepki göstermişti. İddiaya göre Kylie ve Kendall koleksiyonunda  başka bir iç çamaşırı firmasına ait deseni kullandı. Parçayı izinsiz kullanan Jenner’ın şirketine dava açıldı ve şatıştan elde edilen tüm gelir talep edildi. Mahkeme dökümanlarına göre taraflar arasında miktarı açıklanmayan maddi bir anlaşmaya varılarak sorun çözüldü. İnternet sitesinde 18 dolara satılan ürün artık online olarak kategorilerde yer almıyor.

Geçtiğimiz aylarda takipçileri tarafından “sahte gelir” iddiaları ile gündem oldu. Kylie Jenner bu iddialardan sonra Twitter hesabından şu açıklamayı yapmıştı; “Saygın olduğunu düşündüğüm sitede bir dizi yanlış ifade ve kanıtlanmamış varsayımlar yer alıyor. Benim güzel bir kızım, başarılı bir işim var ve bunu gayet iyi yapıyorum. Size şu anda ne kadar param olduğunu tespit etmekten çok daha önemli olan 100 farklı şey sıralayabilirim.” diyerek tepki gösterdi.