Ekonomi

Kuveyt Türk Katılım Bankası Aydın ve Balıkesir’de uygun fiyatlı icralık gayrimenkul ilanlarını yayınladı: 3 katlı bina 1 milyon 490 bin TL’den satışa çıkarıldı!

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendi ihale platformu üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini duyurarak uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olmak isteyen tüketiciler için ihale ayrıntılarını paylaştı.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI AYDIN İHALESİ

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendi ihale platformu olan Kuveyt Türk Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Aydın ilinin İncirliova ilçesinde bulunan bir dükkanı satışa çıkardığını duyurdu. Katılım bankası yeni dükkan ihalesine ilişkin ayrıntıları tüketiciler ve yatırımcılar ile paylaştı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın ihale yolu ile satışa sunmuş olduğu icralık dükkanın toplam kullanım alanı 660 metrekare olarak ölçüldü. Satışın tam hisse ile gerçekleşeceğini belirten katılım bankası, ihale başlangıç bedelini 4 milyon 176 bin TL olarak açıkladı.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI BALIKESİR İHALESİ

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendi ihale platformu olan Kuveyt Türk Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, Balıkesir ilinin Kepsut ilçesinde bulunan 3 katlı bir binayı satışa çıkardığını duyurdu. Katılım bankası yeni ihalesine ve ihalesine konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın ihale yolu ile satışa sunmuş olduğu icralık binanın toplam kullanım alanı 350 metrekare olarak ölçüldü. Satışın tam hisse ile gerçekleşeceğini belirten katılım bankası, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 490 bin TL olarak açıkladı.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI’NIN İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın Aydın ve Balıkesir ili icralık gayrimenkul ihalelerine veya diğer ihalelerine katılım sağlamak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar, doğrudan Kuveyt Türk Katılım Bankası şubelerine gidebilir veya bankanın gayrimenkul satışı sitesi üzerinden bir form doldurarak ilgilendikleri gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi sunabilirler.