Kütahya HaberleriYerel Haberler

Kütahya’da otomobilden havaya ateş açıldı! O şahıslar yakalandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir otomobilden Tavşanlı Çevre Yolu Doğa Okulları önünde havaya ateş açıldı. İhbar üzerine harakete geçen ekipler, otomobili park halinde buldu. Otomobilin yanında bulunan A.C. ve M.D. idimli şahıslar gözaltına alındı.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 15 HD 098 plakalı otomobil sürücüsü Tavşanlı Çevre Yolu Doğa Okulları önünde silahla havaya ateş açtı.İhbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bahse konu aracı Ticaret Borsası yan tarafındaki toprak yolda park halinde buldu.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Aracın yanında bulunan A.C ve M.D isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların ve aracın yapılan sorgulamalarında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, araçta suç ve suç unsuruna rastlanmadı. Çevrede yapılan araştırmada çalıların arasına gizlenmiş çifte kırmalı tüfek ve horozlu çifte diye tabir edilen av tüfekleri ele geçirildi. M.D tüfeklerin kendisinin olduğunu, ruhsatlarının olmadığını beyan etti. Teslim alınan bir adet dolu fişek ve 2 adet tüfek şahısların alınan sağlık raporları akabinde gerekli işlemler için Polis Merkezine teslim edildi.

Bir yanıt yazın