Ege HaberleriGündemKütahya HaberleriYerel Haberler

Kütahya’da Lise Öğrencisi Genç Kız Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Uzun zamandır tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü mutasyona uğramaya devam ediyor. İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve her geçen gün etkinliğini arttıran koronavirüs hala dünyanın bir numaralı gündemi. Virüsün geçirdiği mutasyonlar, virüsün insana etkisini kayda değer bir şekilde etkiliyor. Genç yaşlı fark etmeksizin bir çok insanın hayatını kaybettiği salgında bir acı haber de Kütahya’dan geldi.

15 Gün Boyunca Covid-19 Tedavisi Gördü

Kütahya’da 17 yaşındaki lise öğrencisi genç kız Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden genç kız bugün toprağa verildi.

17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi B.G. Covid-19 nedeniyle 15 gün önce Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. 17 yaşındaki lise öğrencisi B.G. doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. 15 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden genç kız gözyaşları içinde bugün Ulu Cami’nde kılınan namazın ardından Ahi Erbasan Mezarlığı’na defnedildi. Öte yandan hayatını kaybeden 17 yaşındaki B.G.’nin kronik rahatsızlıklarının bulunduğu bildirildi.