Kütahya HaberleriManşet

Kütahya’da kahreden kaza! 1 Kişi öldü!

Kütahya'ya bağlı Emet ilçesinde dün gece gerçekleşen kazada inşaat işçisi olduğu öğrenilen İbrahim Gürgen hayatını kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle aracı şarampole yuvarlanan Gürgen'in, hastanede yeni doğum yapan eşi ve çocuğunun yanından döndüğü öğrenildi.

Kütahya’nın Emet ilçesinde dün gece acı bir olay yaşandı. İnşaat işçisi olan İbrahim Gürgen, hastanede doğum yapan eşini ve çocuğunu gördükten sonra dönüş yolundayken, kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.

Emet ilçesinde oturan İbrahim Gürgen, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’nde doğum yapan eşini ve çocuğunu gördükten bir süre sonra ayrıldı.

20 METRE DERİNLİKTEKİ ÇUKURA YUVARLANDI

Emet ilçesine dönmek için otomobille yola çıkan Gürgen, Tavşanlı-Emet karayolu Çökren mevkisinde sideksiyon hakimiyetini kaybetti. kontrolden çıkan otomobil, 20 metre derinliğindeki şarampole yuvarlandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Gürgen’in hayatını kaybettiği belirlendi.

EŞİNİN DOĞUM YAPTIĞI HASTANNENİN MORGUNA KALDIRILDI

Savcılık ve Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Gürgen’in cenazesi, eşinin doğum yaptığı Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İki çocuk babası olduğu öğrenilen Gürgen’in kazada hayatını kaybetmesi yaşadığı ilçede büyük üzüntüyle karşılanırken, kazayla sonrası başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.