GündemKütahya Haberleri

Kütahya dikkat! Koronavirüs vaka sayısında ciddi artış var

Kütahya Valisi Ali Çelik koronavirüs vaka sayısında artış yaşandığını duyururken vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Vali Çelik sosyal medya hesabı Twitter'dan "Kapalı alanlarda uzun süre kalmamalı, misafirlikleri, ziyaretleri bir süre ertelemeli, maske, mesafe, temizlik kurallarını ihmal etmemeliyiz. İzolasyonda olanların ise evlerinde kalmaları çok önemli" ifadelerine yer verdi.

Kütahya Valisi Ali Çelik koronavirüs vaka sayısının artış gösterdiğini bildirerek sosyal medya hesabı Twitter’dan vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

UYARILARDA BULUNDU

Vali Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Son bir ayda pozitif vaka görülen kadın ve genç vatandaş sayımızda önemli oranda artış var. Kadınlar ve gençlerin toplu etkinliklerden, sohbetlerden, misafirliklerden uzak durması önem arz etmektedir. Duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. Değerli Kütahyalılar, pozitif vaka sayımız artıyor. Kapalı alanlarda uzun süre kalmamalı, misafirlikleri, ziyaretleri bir süre ertelemeli, maske, mesafe, temizlik kurallarını ihmal etmemeliyiz. İzolasyonda olanların ise evlerinde kalmaları çok önemli” ifadelerine yer verdi.