Aydın Haberleri

Kuşadası'na Hollanda'da kurulan Corendon desteği!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret eden iki Türk girişimcinin kurduğu Corendon Havayolları’nın Ege Bölge Temsilcisi Emrah Yıldırım ile kalabalık bir turizmci grubu yaklaşık başkan Günel ile 1 saat süren görüşme yaptı.

KATKI SAĞLAYACAK
Hollanda’da 1997 yılında iki Türk girişimcinin kurduğu Corendon Havayolları’nın Kuşadası turizmine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilecek projeler hakkında fikir alış-verişinde bulunuldu.

“BU BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”
Corendon’un ufku açık, yenilikçi bir firma olduğunu belirten Belediye Başkanı Günel, “Altın Güvercin Beste Yarışması’nda bize destek olan Corendon’un ilerleyen yıllarda da çeşitli projelerde bize sponsor olacağını düşünüyorum. Corendon Havayolları’nın Mart ayında gerçekleşecek ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’na katılacak turizmcilerimiz için bir uçak kaldıracağını duyduk. Bu bizi çok mutlu etti. Bizde Kuşadası Belediyesi olarak Corendon ile iş birliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“TURİZME KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ”
Corendon Havayolları Ege Bölge Temsilcisi Emrah Yıldırım ise “Firma olarak ilk kez bu yaz bir uçağımızı Adnan Menderes Havalimanı’na base ederek Avrupa’dan İzmir’e direkt uçuşlar düzenlemeye başladık. Avrupalı turistler son dönemde Antalya gibi popüler destinasyonlara ek olarak Kuşadası, Didim gibi alternatif tatil beldelerini de tercih ediyor. 2020 yazında da meydan sayımızı ve base ettiğimiz uçak sayısını arttırarak bölge turizmine büyük katkılar sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın