Ekonomi

Kurbanlık koç 2 Bin 995 TL, büyükbaş 4 Bin 595 TL: Duyuru yapıldı!

9 Temmuz tarihinde Kurban Bayramı’nın 1. Günü kutlanacak. Bu bayram kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar ise fiyat araştırması yapıyorlar. Küçükbaş veya büyükbaş kurban satın almak isteyenler için Migros duyuruda bulundu.

Migros internet sitesi üzerinden kurbanlık duyurusunda bulundu.

Fiyatlar

Migros tarafından yapılan duyuruya göre; en az 12 kg koç fiyatı 2 bin 995 TL, büyükbaş 1/7 hisse için açıklanan fiyatı ise 4 bin 595 TL, en az 16 kg koç kıvırcık için ise 3 bin 595 TL fiyat verildi.

Migros kesim açıklaması:

Kurbanlıkların canlı muayenesi ve resmi kurum tarafından verilen sağlık raporlarının kontrolleri, veteriner hekimlerimiz tarafından kesim öncesi yapılır. Kesim sonrası, kurbanlıkların karkas ve iç organları veteriner hekimlerimiz tarafından %100 muayene edilir. Kurban kesimlerimiz; yasal mevzuat ve standartlarımıza uygun, onaylı kesimhanelerimizde, İslami kurallara uygun olarak bayram namazına takiben, vekalet alınarak din görevlisi ve noter huzurunda yapılır.

Paketleme

Kurbanınız kesildiğinde; kesim sırasına göre, sipariş formumuzda bulunan “kesim bilgisini ileteceğimiz cep telefonu”nuza SMS olarak bilgi verilir.

Teslimat

Kesim sonrası karkaslar parçalamaya alınmadan önce soğuk odalarda dinlendirilir ve gereken sıcaklığa inmesi sağlanır. Bu nedenle; koç kurbanlıklarımız en erken bayramın 2.günü, büyükbaş kurbanlıklarımız da en erken bayramın 3. günü soğuk zinciri korunarak müşterilerimize teslim edilir.