Ekonomi

Kurban Bayramı’nda kredi çekmek isteyen vatandaşlar dikkat! Bankalar açıkladı

Kurban Bayramı’nda ihtiyaçlarını karşılamak için bankalardan kredi çekmek isteyen vatandaşlara güzel haber geldi. Kurban Bayramı için ucuz kredi verecek olan bankalar belli oldu. İşte bankaların 2020 Kurban Bayramı kampanyaları…

Bu sene corona virüsü salgını nedeniyle kamu ve özel bankalar çeşitli kredi kampanyaları ile vatandaşlara destek oldular. Bu nedenle vatandaşlar tarafından 2020 Kurban Bayramı uygun fiyatlı kredi veren bankalar merak ediliyordu. Özel bankalar tarafından Kurban Bayramı kredi fırsatları açıklandı. İşte bankaların 2020 Kurban Bayramı kampanyaları

İş Bankası

İş Bankası kişiye özel kredi veriyor. İş Bankası Kurban Bayramında 50 bin TL ye kadar kredi fırsatı sağlayacak. Vatandaşlar kredilerden 3 ay ertelemeli ve 60 aya kadar vade süresi ile faydalanabilecekler.

Yapı kredi

Yapı kredi Bankası ihtiyaç kredisi çeken vatandaşların kredilerini 3 ay erteleme imkanı sağlıyor.

Şekerbank

Şekerbank bayram kredisinin faiz oranı aylık yüzde 0.75 olarak açıklandı. Bayram kredilerinde maksimun faiz oranı 60 ay olarak belirlendi. Ayrıca 3 aya kadar taksit erteleme fırsatı sağlanacak.

QNB Finansbank

QNB Finansbank bayram kredisini aylık yüzde 0,84’ten başlayan faiz oranlarıyla 3 ay ertelemeli olarak sağlayacak. Ayrıca müşteriye 60 aya varan vade seçeneği de sunulacak.

Vakıfbank

Vakifbank Kurban Bayramı kredi faiz oranını aylık yüzde 0.86 oranlarıyla sunuyor. Vade farkının ise maksimum 60 ay olarak belirlendiği açıklandı. Kamu peroneli, özel sektör çalışanları ve emekliler Vakıfbank esnek ödeme kampanyasından faydalanabilecekler.