Gündem

Kurban Bayramı öncesinde emekliye ek ödeme fırsatı!

Türkiye’de milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren gelişmeler yaşanıyor. Kurban Bayramı öncesinde emeklilere verilen ikramiye ödemeleri gündemdeki önemini koruyor. Ziraat Bankası ise emeklilere özel olarak verilen ek ödeme fırsatını web sitesi üzerinden duyurdu. Vatandaşlar Kurban Bayramı öncesinde nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek için emekli ikramiyelerini merak ediyor. En büyük kamu bankası Ziraat Bankası’nın emeklilere ek ödeme müjdesi dikkatlerden kaçmadı.

Ziraat Bankası Emeklileri Sevindiriyor

Bilindiği üzere Türkiye bankacılık sektöründe faaliyet gösteren kamu ve özel sektör bankaları, SGK ile yaptıkları anlaşma kapsamında emekli promosyon ödemeleri yapıyor. Önde gelen kamu bankalarından Ziraat Bankası da emekliye ödeme veren bankalar arasında dikkat çekiyor. Milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan bankanın emekli maaş müşterileri için yaptığı ödemeler bir kez daha gündeme geldi. Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan müşteriler başvuru yaparak ödemelerini alabiliyor.

Ziraat Bankası’nın emekli promosyon ödemelerinde tek şart, emekli maaşını 3 yıllık taahhüt kapsamında bankadan alacağını bildirmek oluyor. Yani vatandaşlar emekli promosyon ödemelerinden yararlanabilmek için emekli maaşlarını 3 sene boyunca kesintisiz olarak Ziraat Bankası’ndan alması yeterli oluyor. Ziraat Bankası’nın emeklilere verdiği promosyon ödeme miktarları belli oldu. 1500 TL ve altında maaş alan emeklilere 500 TL, 1500 TL – 2500 TL arasında maaş alanlara 625 TL ve 2500 TL’den fazla emekli maaşı olanlara 750 TL promosyon ödenecek.

Ziraat Bankası Emekli Ek Ödeme Başvurusu

Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan vatandaşların ek ödeme başvurusunda bulunması yeterli oluyor. Bunun yanı sıra Ziraat Bankası internet şubesi, mobil bankacılık, ATM’ler ve SMS merkezinden de promosyon kampanyalarına başvuru yapılabiliyor. Ziraat Bankası’na SMS ile başvuru yapanlar 4757’ye PRO yazıp bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numarası yazarak işlemi gerçekleştirebiliyorlar.