Kamu

Kültür ve Turizm Bakanlığı işçi alımı yapacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı işçi alımı için ilan verdi. Bakanlık tarafından verilen ilanda başvuranlar arasından seçilenlerin mülakat yöntemi ile belirleneceği bildirildi.

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi İşletme Müdürlüğünde çalıştınlmak üzere personel alımı yapacak. İlanda belirtilen şartları taşıyanların 16 Temmuz’a kadar başvurularını yapması gerekiyor.

Genel şartlar

2527 sayılı Türk Soylu Yabancı ların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş ve işyerlerinde Çalıştınlabilmelerine ilişkin Kanun hükümleri saldı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.
Türk Ceza Kanununun 53 tincü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandıncılı k, sahtecilik, güveni kötüye kullanma,

hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat kanştınna, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahlctim olmamak.

Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

Özel hayata ve özel hayatın gizliliğine, cinsel dokunulmağa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı hükümlü olmamak ve bu suçlardan hakkında devam

etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak.

Erkek adayların; askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

BAŞVURU BELGELERI

Adayların aşağıdaki belgeleri eksiksiz olarak teslim etmeleri zorunludur. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu anlaşılanlar tüm haklarını kaybederler ve haklarında işlem yapılmak üzere yetkili mercilere suç duyurusunda bulunulur.

1. Başvuru formu (Ek-2).

2- Diploma veya öğrenim durumunu gösterir belge sureti (E-devlet üzerinden alınan mezuniyet belgeleri kabul edilecektir)

4.5 x 6 ebadında iki adet vesikalı k fotoğraf (Biri Başvuru Formunda olacaktır.).

İkametgah belgesi (E-devlet üzerinden alınacaktır).

Adli sicil kaydı belgesi (E-devlet üzerinden alınacaktır).

Başvurulan pozisyonun deneyim şartını taşıdığını gösterir SGK hizmet belgesi, özel ya da kamu kurumlarında çalıştıklarına dair deneyimlerini gösterir yazı.

Yabancı dil bilgisi istenilen pozisyonlar için ilan tarihi itibariyle son 3 yıl içerisinde alınmış yabancı dil düzeyini gösterir belge. (En az YDS 70 veya Muadili belge sananlar yabancı dil sınavından muaf tutulacakt r)

BAŞVURU ŞEKLI, YERİ VE TARİHİ

Başvurular, 16/07/2021 günü mesai saati bitimine kadar, şahsen Bakanlığı= Döner Sermaye Işletmesi Merkez Müdürlüğüne (Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:50 06330 Çankaya / Ankara) adresine yapı lacaktır. 16/07/2021 günü mesai saati bitiminden sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.

İLAN DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.