Magazin

Kuliste kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu’nun eşi son durumunu açıkladı!

Demet Akalın ile Alişan'ın programına katılan uzaylı türkücü olarak bilinen Mustafa Topaloğlu kuliste kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye kaldırıldı. Ünlü türkücüye anjiyo yapılmasının ardından eşi sanatçının son durumunu gözyaşları içinde açıkladı.

Demet Akalın ile Alişan’ın programına dün konuk olan uzaylı türkücü olarak bilinen Mustafa Topaloğlu kuliste fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü türkücünün kalp krizi geçirdiği ve hastanede anjiyo yapıldığı öğrenildi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Renkli kişiliği ve eğlenceli şarkılarıyla sıkça adından söz ettiren Mustafa Topaloğlu, dün sevenlerini korkuttu. Katıldığı programın bitmesinin ardından kulise geçen Topaloğlu, bir anda terleyip bembeyaz oldu. Eşinin kalp krizi geçirdiğini anlayan Hasibe Topaloğlu, hemen yardım çağırarak en yakın hastaneye gittiler.

“KURTULDU ÇOK ŞÜKÜR”

UçanKuş’un haberine göre, gözyaşları içinde eşinden gelecek güzel haberi bekleyen Hasibe Topaloğlu, hastane önünde kendisini bekleyen muhabirine yaptığı açıklamada “Çok korktum, çok terledi ve bembeyaz oldu. Kalbin sağ alt köşesinden bir pıhtı alındığını söylediler. Kurtuldu çok şükür. Yoğun bakımda kalacak” diyerek gözyaşı döktü.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Ünlü türkücünün oğlu Çağlayan Topaloğlu, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada “Şu an anjiyo yapılıyor. Kalp krizi geçirdi. İnşallah güzel haberler alacağız” ifadelerini kullandı. Hayati tehlikeyi atlatan Topaloğlu, 72 saat yoğun bakımda tedavi edilecek.