Denizli HaberleriGündem

Küçük Miray’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatılıyor

Denizli'de kolu kırıldıktan sonra özel hastanede ameliyata alınan ve ameliyattan 12 gün sonra hayatını kaybeden Miray Tokdemir'in(6) ölümüyle ilgili hem idari ve hem de adli soruşturma başlatıldı.

Denizli’ye bağlı Acıpayam ilçesinde parkta oynarken kolu kırılan, kaldırıldığı özel hastanede yapılan ameliyat sonrası 12 gün yaşam savaşı veren Miray Tokdemir’in (6) ölümüyle ilgili hem idari ve hem de adli soruşturma başlatıldı.

Acıpayam ilçesinde 11 Eylül’de parkta oynarken düşerek sol kolunu kıran Mehmet Ali ve Vildan Tokdemir çiftinin kızları Miray Tokdemir, Denizli’de kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan ameliyat sonrası yoğum bakıma alındı. Küçük kız yoğun bakımda uyanmayınca Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Miray Tokdemir, burada yapılan müdahaleye rağmen 12 günlük sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti. Acılı aile, ihmal iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

AMELİYAT ELBİSESİ İÇİNDE ANNE ÇOK GÜZEL OLDUM DEDİ

Baba Mehmet Ali Tokdemir ile Anne Vildan Tokdemir, “Kızımız ameliyat elbisesini giydiğinde, ‘Anne çok güzel oldum’ dedi. Ameliyata güle oynaya girdi. İçim yanıyor. Odasında elbiselerini kokluyorum. Sorumlular kimse, ihmal varsa cezalarını çeksinler” dedi.

Miray Tokdemir’in ölümüyle ilgili Cumhuriyet savcılığı adli soruşturma, İl Sağlık Müdürlüğü de idari soruşturma başlattı.

Aynı zamanda Sağlık Hizmetleri Başkanının başında olduğu inceleme başlatıldı. Başlatılan inceleme kapsamında bir ortopedi, bir anestezi uzmanında yer aldığı komisyon görev alacak.