EkonomiGündemManşetTeknoloji

Kripto para uygulamasında hata oluştu, kullanıcılar milyarder oldu!

Geçtiğimiz sene Binance tarafından geçtiğimiz sene satın alınan ve kripto paraları takip etmek için kullanılan CoinMarketCap plaformu, akşam saatlerinde ilginç bir sorun ile karşı karşıya kaldı ve sosyal medyanın gündemine oturdu. Platformdaki kripto paraların değerleri bir yanlışlıktan ötürü piyasa değerinin oldukça üstünde görüntülendi.

CoinMarketCap cephesinden durum hakkında kısa süre sonra açıklama gelse de olayın neden yaşandığına dair bilgi verilmedi.

Kullanıcılar kısa süreliğine ‘milyarder’ oldu

CoinMarketCap’ten yapılan açıklamada olayın neden yaşandığına dair bir bilgi verilmedi. Ancak platform yetkilileri olayın nedenini araştırmaya devam ettiklerini belirtti. Bunun yanı sıra nedenin çözülmesi halinde durumu güncelleme ile bildireceklerini açıkladılar.

Olayın yaşanması ile kripto para değerlerinin olduğundan oldukça yüksek değerlerde görüntülenmesinin üzerine kullanıcılar kısa süreliğine ‘milyarder’ oldu. Hesaplarındaki miktarları sosyal medya hesaplarında paylaşılan kullanıcılar durumun kısa bir süre sonra eski haline dödüğünü belirttiler.