Ekonomi

Kredi ve kredi kartı borcu olan emeklilere borç kapatma kredisi veriliyor

Aktif Bank tarafından emekli vatandaşlar için borç kapatma kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kampanya kapsamında emekli vatandaşların borçlarını tek bir çatı altında toplamalarına imkan sağlanacağı belirtildi.

N KOLAY EMEKLİ KREDİSİ İMKANI

Ayrıca yapılan açıklamanın devamında maaşını PTT’ye taşıyan emeklilere özel “N Kolay Emekli Kredisi” kampanyasına başvuru yapabilecekleri ifade edildi.

ÖRNEK ÖDEME 

Faiz maliyet tablosu kapsamında 10 bin lira kredi 36 ay vade ve yüzde 2,69 faiz oranı kapsamında taksit tutarı 473 lira oluyor. Kredi tahsis ücreti 52,50 lira olurken yıllık efektif faiz oranı yüzde 47,0218 oluyor.

BAŞVURU FORMU DOLDURULACAK

Aktif Bank tarafından yapılan açıklamada PTT şubeleri üzerinden başvuru formunun doldurulması sureti ile borç transferi kredisinden yararlanılabileceği vurgulandı.

YAPILAN AÇIKLAMA 

Konu ile ilgili olarak Aktif Bank tarafından borç transferi kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Siz de “Borç Transferi Kredisi”ne başvurarak emekli maaşınızı aldığınız bankadaki Kredi, Kredi Kartı ve KMH borçlarınızı 36 ay vadede tek çatı altında toplayabilir ve ödemelerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Üstelik maaşınızı PTT’ye taşımanız durumunda, Aktif Bank’ın Emeklilere özel “N Kolay Emekli Kredisi” kampanyasına başvuruda bulunabilirsiniz.”

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.