Ekonomi

Kredi ve kredi kartı borcu mağduriyetine son! Garanti BBVA, Denizbank ve ING Bank borçlarınızı üstleneceğini açıkladı! 2022 Borç transferi kredisi

2021 yılının son çeyreğinde ekonomi alanında yaşanan olumsuz gelişmeler, döviz kurlarının ve altın fiyatlarının yeni dönemde de çeşitli değişkenlere bağlı olarak dalgalı seyrine geri dönmesinden sonra vatandaşların alım gücü düşmeye başladı. Hizmet ürünlerine arka arkaya yapılan yüksek oranlı zamlardan sonra nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar, çareyi banka kredilerinde ve bankaların kredi kartı hizmetlerinde buldular. Ancak yeni dönemde ekonomik koşulların iyileşmemesi aksine daha da kötüye girmesi, vatandaşların borçlarını ödeme konusunda çıkmaza girmelerine sebep oldu. Bu noktada vatandaşların yardımına, 3 özel banka yetişti.

Yeni dönemde bankaların kredi hizmetlerinden ya da kredi kartı hizmetlerinden yararlanan ancak nakit sıkışıklığı sebebi ile bankaya olan borçlarını ödeyemeyen vatandaşlar için Garanti BBVA, Denizbank ve ING Bank, yeni bir kampanya geliştirdiklerini duyurdular. “Borç kapatma kredisi” ya da “borç transferi kredisi” olarak bilinen yeni dönem kampanyalarında vatandaşlara, yeni dönemde borçlarını tek bir çatı altında toplama imkânı verilecek. Söz konusu hizmet için de 36 ay vade fırsatı sunulacak.

Garanti BBVA Borç Transferi Kredisi 2022

Emekli kampanyaları ve diğer kategori kampanyaları ile ön plana çıkmayı başaran Garanti BBVA, bireysel borçları olan vatandaşlara 25 bin TL, ticari borçları olan esnaflara ise 60 bin TL tutarında nakit desteği sağlayacağını açıkladı.

ING Bank Borç Transferi Kredisi 2022

Hizmetlerine özel banka statüsünde devam eden ING Bank, söz konusu borç transferi kredisi hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,84
  • Aylık taksit: 406 TL
  • Vade: 36 ay

Denizbank Borç Transferi Kredisi 2022

Denizbank, yeni dönemde vatandaşların banka borçları sebebi ile mağdur olmalarını engellemek için geliştirmiş olduğu borç transferi kredisi hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,89
  • Aylık taksit: 409,41 TL
  • Vade: 36 ay