Kültür Sanat

Kral Şakir İzmir'li çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü

Film gösteriminden önce çocuklarla imza töreninde buluşan filmin kahramanlarına ait maskotlar KRAL ŞAKİR ve FİL NECATİ ile karakterin yaratıcısı Varol Yaşaroğlu çocuklar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. İzmir Optimum AVM’nin avlusunu hınca hınç dolduran çocuklar ve aileleri filmin kahramanları ve Varol Yaşaroğlu ile fotoğraf çektirebilmek için heyecanla bekleyip, birbirleriyle yarıştılar.

BKM’nin yapımcılığında, Greyder Kids Ana Sponsorluğu’nda hayata geçirilen ve Grafi 2000 Prodüksiyon tarafından canlandırılan animasyon filmin karakter tasarımı Varol Yaşaroğlu’na, hikayesi Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay’a ait.

Merakla beklenen animasyon filmi “KORSANLAR DİYARI”nın İzmir Galası BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonu ile 5 Ekim’de İzmir Optimum’da gerçekleşti. BKM Ege Bölge Temsilcisi Erhan Gölbey “İzmirli küçük dostlarımıza ve ailelerine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Filmin yaratıcısı Varol Yaşaroğlu filmi İzmir Optimum Cinemaximum salonunda sevenleriyle izledi, bir İzmirli olarak İzmir’de böyle bir coşkuyla karşılanmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi

Bir yanıt yazın