Magazin

Kötü günler geride kaldı! Yerli Leonardo Di Caprio Arda Kural, Yıldızlara Bak isimli film için kameraların karşısına geçti!

Bir zamanlar ekranlarda fırtına gibi esen, sarı saçları ve gamzeleri ile “yerli Leonardo Di Caprio” olarak anılan Arda Kural, yaşadığı sağlık problemleri sebebi ile uzun yıllardır ekranlarda boy göstermiyordu. Geçtiğimiz yıllarda ciddi psikolojik rahatsızlar yaşadığı bilinen hatta o dönem içerisinde kumsalda yatmaya başlayan ve kimse ile görüşmek istemeyen Arda Kural, tanınmayacak hale gelmişti. Sık sık “ünlü oyuncunun çöküşü”, “şöhret ağır geldi” gibi üzücü başlıklar ile basında yer alan ünlü oyuncu, hayranlarını da epey üzmüştü.

Bir süredir tedavi altında olan ve kendisini toparlamak adına elinden geleni yapan ünlü oyuncu Arda Kural, sonunda beklenen haberi verdi ve iyileştiğini açıkladı. Kural’ın verdiği haber sevinç ile karşılanırken, katıldığı programlar Kural’ı yeniden magazin gündeminin zirvesine taşıdı. Dökülen saçlarını yeniden ektiren, giyim tarzını değiştiren ve adeta eski genç hallerine dönen Arda Kural, bir süredir ara verdiği setlere geri döneceğinin haberini de vererek hayranlarını sevince boğdu.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda setlere dönmeye hazırlandığını ve yeni projesinin bir film projesi olduğunu açıklayan Arda Kural, bu haberi ile hayranlarının yüzünü güldürürken, Kural’ın yeni projesinin detayları da belli oldu.

Arda Kural Setlere Geri Dönüyor!

Ciddi psikolojik rahatsızlıklardan ötürü uzun süredir kabuğuna çekilen ve röportaj vermekten dahi çekinen Arda Kural, yıllar sonra kendisini toparlayarak setlere geri döndü. “Yıldızlara Bak” isimli sinema projesinde yer alacağı kesinleşen ünlü oyuncunun performansı merak ile bekleniyor.

Filmin Konusuna Dair Bazı İpuçları Verildi!

Yıldızlara Bak isimli filmin konusu tam olarak açıklanmazken, filmin dram temalı olacağı belirtildi. İddialara göre filmin bazı sahnelerinde Arda Kural’ın yaşadığı zorlu süreçlere de yer verilecek.

Dizi Kadrosu Belli Oldu!

Arda Kural’ın rol alacağı Yıldızlara Bak isimli filmde Tarık Pabuçcuoğlu, Altan Erkekli ve Güven Hokna gibi usta oyuncular yer alacak.