Gündem

Koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sağlık durumuyla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüse yakalanmasının ardından sağlık durumları ile ilgili açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı Twitter üzerinden sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte karantinada olduklarını açıklayan Cumhurbaşkanı, Omicron varyantı geçirdiklerini açıklamıştı.

”ÇALIŞMALARIMIZA EVDE DEVAM EDECEĞİZ”

Erdoğan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan’dan Eşi Emine Erdoğan ve kendi sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama geldi. Hastalığı hafif bir şekilde geçirdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan ”Bu sabah doktorumuz rutin kontrolümüzü gerçekleştirdi. Hamdolsun, olumsuz bir durum yok. Bugün de hastalığı hafif şekilde geçiriyor, Emine Hanımla birlikte çalışmalarımıza evden devam ediyoruz.” sözleriyle sağlık durumunu aktardı.