Gündem

Korkutan görüntü! Hastane önünde koronavirüs testi kuyruğu oluştu

Türkiye genelinde koronavirüs vakaları tırmanışa geçti. Vakaların arttığı Adana'da hastane önünde test yaptırmak için sıraya giren vatandaşların görüntüsü korkuttu. Sosyal mesafeye uyarak sıra bekleyen vatandaşların test için metrelerce kuyruk oluşturduğu görüldü.

Türkiye genelinde koronavirüs vakaları tırmanışa geçti. Vakaların arttığı Adana’da devlet hastanelerinin önünde test yaptırmak için sıraya giren vatandaşların görüntüsü korkuttu. Sosyal mesafeye uyarak sıra bekleyen vatandaşların test için metrelerce kuyruk oluşturduğu görüldü.

Dünyaya yayılan koronavirüs salgını ülkemizde de son 2-3 aya göre etkisini yeniden arttırdı. Salgınla mücadelede ek tedbirlerin alındığı ülkemizde toplamda 12 bin 511 kişi yaşamını yitirdi. Bugün Adana’da ise salgın nedeniyle birçok vatandaş virüs şüphesiyle hastanelere koştu.

Kentteki devlet hastanelerinde çok sayıda vatandaş koronavirüs şüphesiyle test yaptırmak için başvuru yaptı. Sosyal mesafeye uyarak sıra bekleyen vatandaşların test için metrelerce kuyruk oluşturduğu görüldü.