Ekonomi

Konut, taşıt alacaklar veya nakit ihtiyacı olanlar dikkat: Ziraat Bankası duyurdu!

Küresel pandemi döneminde Türkiye’de vatandaşlar kredi araştırmaları yapıyorlar. Konut, taşıt alacaklar veya nakit ihtiyacı olanlar için Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden kampanya duyurusunda bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamada, “Konut, taşıt ve nakit ihtiyaçlarınızın çözümü uygun avantajlı oranlar ile Ziraat Kredi Paketi’nde.” İfadeleri kullanıldı.

Ziraat Bankası tüketici, konut ve taşıt kredisi kampanyasını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada vade ve faiz oranları da bildirildi. İşte Ziraat Bankası’nın kampanya koşulları…

Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.-TL’dir.

Tüketici ve Taşıt Kredisi ürünlerine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az ikisi tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.
Konut Kredisi için; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.

Detaylı bilgi için şubelerimize başvurabilirsiniz.

Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
Nihai fatura değeri 120.000 Türk Lirası ve altında olan taşıt alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vadesi 60 ayı, nihai fatura değeri 120.000 Türk Lirasının üzerinde olan taşıt alımı amacıyla kullandırılan krediler ile taşıt teminatlı kredilerin vadesi 48 ayı aşamaz.