GündemMagazin

Konuşanlar sezon finali mi yapıyor? Hasan Can Kaya kimdir?

Youtube projesi olarak yola çıkan ardından Exxen adlı platformla yayın hayatına devam eden fenomen program ilgiyle takip ediliyor. Sevenleri tıpkı televizyon dizileri gibi final yapıp yapmayacağını merak ediyor.

Konuşanlar Hasan Can Kaya

40 milyondan fazla kişinin izlediği Hasan Can Kaya sunumuyla Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar programı cuma akşamları izleyiciyle buluşuyor. Hasan Can Kaya’nın Murat Boz ve İbrahim Büyükak ile birlikte Çeşme’den yaptığı tatil paylaşımı akıllara sezon finali kapıda olabilir mi düşüncesini getirdi. Programa ilgi çok büyük ancak Exxen ve Hasan Can Kaya tarafından Konuşanlar ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Konuşanlar programının Exxen’de sezon finali yapma ihtimali yüksek ancak yeni sezonda hız kesmeden devam edeceği tahmin ediliyor.

Hasan Can Kaya kimdir?

16 Aralık 1989 doğumlu olan Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de dünyaya geldi. Aslen Malatayalı olan Kaya, uzun yıllar komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergiledi.

Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede popülerliğe ulaştı. Dönem dönem ünlü isimleri de programda ağırlayan Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşıdı. Leman Kültür’de düzenle olarak stand up yapan Kaya, çeşitli komedi programlarında oyunculuk ve yönetmenlik de yaptı. Ünlü komedyen programında da sıklıkla bahsettiği Sultan San ile birlikteliğini devam ettiriyor.