Magazin

Konsere gelenler şaşkına döndü: Ünlü şarkıcı sevenlerini şaşırttı!

Caz müzik yorumları yapan Esra Zeynep Yücel, farklı projelerle sahnede yer almaya devam ediyor. Başarılı sanatçı, “Esra Zeynep Yücel Ethnique” adıyla duyurduğu projesini Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla geçtiğimiz gece ilk kez geçtiğimiz Zorlu’da müzikseverlerin beğenisine sundu.

“Yakaladığımız duyguyu aktarabilmek en önemlisi”

Esra Zeynep Yücel, türkülerimizi dünyanın farklı yerlerindeki etnik enstrümanlarla yorumladığı “Misafir” albümü ile adından söz ettirdi. Yücel, bu albümden yola çıkarak “Esra Zeynep Yücel Ethnique” konser serisine geçtiğimiz akşam Zorlu PSM sahnesinde başladı.
“Amacımız sadece müzik yapmak. Yakaladığımız duyguyu izleyicilere, sizlere aktarabilmek en önemlisi.” ifadelerinde bulunarak konserine başlayan sanatçı Balkanlardan Karadeniz’e türkülerimizi özel yorumuyla seslendirdi.

Dikkat çekici tarzı, yurtiçi-yurtdışındaki sahne performansları ve proje albümleri ile adından sıkça söz ettiren Esra Zeynep Yücel, caz ve etnik müziği birleştirerek oluşturduğu repertuarı ile 2 saat boyunca sahnede kalarak sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.