GündemMagazin

Komşusunun karısıyla birlikte olan Cengiz Koraltan koronavirüs oldu!

Esra Erol'un programıyla ünlenen Esra Karakuş'un eşini aldattığı komşusu Cengiz Koraltan'ın, koronavirüs testi pozitif çıktığı öğrenildi. Daha önce de Esra Karakuş'un korona virüs testi pozitif çıkmıştı. Bu gelişme sonrası Esra Erol'un ekibinin büyük panik içinde olduğu öğrenilirken Cengiz Koraltan'ı sosyal mesafesiz döven ülkücülerin durumu ise henüz bilinmiyor.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programında 4 aylık bebeğinin babası komşusu Cengiz Koraltan çıkınca sevinmesiyle bir anda Türkiye’nin gündemine gelen ve kadın sığınma evine yerleştirilen Esra Karakuş’un korona virüs test sonucu pozitif çıkmıştı.

ESRA EROL’UN EKİBİ PANİK OLDU

Öte yandan Esra Karakuş’un korona virüse yakalanmasının ardından Esra Erol’un programında çalışan ekipte panik başladığı öğrenildi. Program ekibi ve Esra Erol’un son durumu henüz bilinmiyor.

ÜLKÜCÜLER DÖVMÜŞTÜ

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde yaşayan Cengiz Koraltan programdan sonra evini Nazilli’ye taşımaya karar verdi. İddiaya göre Koraltan, bugün saat 15.00 sularında Sümer Mahallesi 188 Sokak’ta evini taşıdığı sırada, iki arabayla gelen kimliği belirlenemeyen ve ülkücü oldukları belirtilen 8-9 kişilik grubun saldırısına uğradı. Darbedilen Cengiz Koraltan, sağlık ekibi tarafından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı

Koraltan’ı döven 8-9 kişilik ülkücü grubun sağlık durumu ise öğrenilemedi.