Genel

Klinik Psikolog Esra Ezmeci, yine sosyal medyayı salladı! Takipçisinden gelen itiraf, sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi Nişanlımın annesi, babama…

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yapmış olduğu soru- cevap etkinliği sayesinde gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanan “Fulya ile Umudun Olsun” isimli programda konuk psikolog koltuğunda oturan Esra Ezmeci, sosyal medyada olan popülerliğini ekran önüne taşımayı başarmıştı.

Kendi alanında almış olduğu eğitim ile sektörde parmak ile gösterilen başarılara imza atan Esra Ezmeci, mesleki deneyimlerini psikoloğa gidecek imkanı olmayan veya bu durumdan utanan takipçileri ile de paylaşabilmek adına her gün Instagram hesabı üzerinden soru- cevap etkinliği düzenliyor. Takipçilerinin isimlerini kapatarak yayınladığı sorular sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilen Esra Ezmeci, bu hareketi ile birçok kişiden tepki de almaya devam ediyor.

Genellikle kadın- erkek ilişkileri üzerine soruları yanıtlayan Esra Ezmeci, bu konuya yönelik kitaplar da yazdı. İkili ilişkileri yönetmek adına doğru adımların atılması gerektiğini ve “denge” kavramının bir numaraya yerleşmesi gerektiğini belirten Esra Ezmeci, geçtiğimiz günlerde takipçisinden gelen bir soruyu yanıtlayarak yine sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.

SORU- CEVAP ETKİNLİĞİ GÜNDEM OLDU!

Her gün sosyal medya hesabının hikayeler kısmından soru- cevap etkinliği düzenleyen Klinik Psikolog Esra Ezmeci, geçtiğimiz günlerde yine takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Bazı zamanlarda takipçilerinden gelen itirafları da kamuoyuna sunan Ezmeci, son etkinliği ile sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.

ŞOKE EDEN İTİRAF!

Esra Ezmeci’nin geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliğine gelen bir itiraf, herkesi şaşkına çevirdi. “Yok artık” dedirten itirafta, Ezmeci’nin takipçilerinden birisi şu ifadeleri kullandı: “Nişanlımın annesi, babama çıplak fotoğraflarını atmış, babam da aynı şekilde karşılık vermiş. Annem çılgına döndü.”

ESRA EZMECİ’DEN YANIT GECİKMEDİ!

Kendisine gelen itirafa karşılık veren Ezmeci, şu ifadeleri kullandı: “Siz, nişanlınız ile ilişkinizi korumaya çalışın ve önce kendi aileniz ile bu konuyu konuşarak fevriliği engelleyin. Sonrasında ise nişanlınız ile sakin bir şekilde bu konuyu konuşmaya çalışın.”