Magazin

Kızının doğum günü kutlamasına davet edilmeyen Buse Varol, herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu! Alişan ve Buse Varol evliliği bitiyor mu?

2018 yılında görkemli bir düğün töreni ile nikah masasına oturmuş olan türkücü Alişan ve oyuncu Buse Varol, evliliklerinde sorun olduğu iddiaları ile tekrar gündeme geldi. Küçük kızları Eliz’in 1 yaş doğum günü kutlamasını ayrı ayrı yapan çiftin, boşanacakları iddia edildi.

Bir magazin programına konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Buse Varol, kendi kızının doğum günü kutlamasına davet edilmediğini söyleyerek herkesi şok etti!

Buse Varol, Kızının Doğum Gününü Tek Başına Kutladı!

Oğlu Burak’tan sonra, geçtiğimiz yıl kızı Eliz’i de kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol çifti, yeni güne boşanma iddiaları ile gözlerini açtı. Geçtiğimiz gün kızının 1 yaş doğum gününü kutlamak için lüks bir otelde organizasyon düzenleyen Buse Varol’un yanında, eşi Alişan’ın ve eşinin ailesinin olmayışı dikkatlerden kaçmadı.

Buse Varol, dün 1 yaşını dolduran küçük kızı Eliz için geçtiğimiz gün bir otelde doğum günü partisi organize etmişti. Varol’un birçok yakın arkadaşının çocukları ile birlikte katıldığı doğum günü partisine, Müge Boz ve kızı Vina da katılmıştı. Ancak Instagram hesabından doğum günü partisine dair fotoğrafları paylaşan Buse Varol, birçok hayranının dikkatli gözleri tarafından hedef alındı. Varol’un paylaştığı fotoğrafların hiçbirinde eşi Alişan ve Alişan’ın annesi başta olmak üzere diğer yakınları da yer almadı.

Buse Olmadan Kutladılar!

Buse Varol’un paylaştığı fotoğraflarda Alişan’ın olmamasının yankıları sürerken, dün Alişan cephesinden yeni fotoğraflar paylaşıldı. Annesi, babası, vefat eden kardeşinin eşi Merve Tektaş ve yeğenleri ile çekilen fotoğraf karelerini paylaşan Alişan, kızının doğum gününü küçük bir pasta ile kutladı. Fotoğraflarda bu kez de Buse Varol’un olmaması, ikilinin arasında problemlerin olduğu iddialarının ortaya atılmasına sebep oldu.

Buse Varol’dan Açıklama Geldi!

Buse Varol, son iki gündür haklarında çıkan ayrılık iddialarından sonra bugün bir magazin programına açıklamalarda bulundu. Otelde düzenlenen partinin Alişan tarafından organize edildiğini, son dakikaya kadar eltisi Merve’nin kızları ile birlikte katılacağını bildiğini ancak son dakika da katılmaktan vazgeçtiklerini söyledi. Ailenin bir yas sürecinde olduğunu ve bu neden ile bu durumu yanlış anlamadığını belirten Buse Varol, kızının da bir kez bir yaşında olacağını, bu neden ile de kutlama yaptığını ancak Alişan’ın ailesi ile yapmış olduğu kutlamaya kendisinin davet edilmediğini söyledi.

Kayınvalidesi Suzan Yenilmez ile bir probleminin olmadığı konusunda yeminler eden Buse Varol’un doğum günü kutlamasına davet edilmeyişi, kafaları karıştırdı.