Gündem

Kızını 20 kurşunla öldüren babaya müebbet!

Geçtiğimiz haziran ayında meydana gelen cinayette, Balıkesir’in Havran ilçesinde yaşayan baba Mustafa Ali Yılmaz, kızı Gülnur Yılmaz’ın aracına GPS (araç takip sistemi) taktırarak kıznı takip ettikten sonra 20 el ateş açarak öldürmüştü. Pratisyen hekim olan 27 yaşındaki Gülnur Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Mustafa Ali Yılmaz, kızının kendisine hakaret ettiğini ve bu yüzden kızını öldürdüğünü söylemişti.

İzmir’de market işleten baba Mustafa Ali Yılmaz, ayrıldığı eşi Gülden Yılmaz’a ulaşabilmek için kızının arabasına GPS taktırdığı ortaya çıkmıştı.

Baba Yılmaz, Havran rampalarına gelindiğinde kızının otomobilini, arkadan çarparak, yol dışına çıkarmıştı. Annesinin yanına gitmek için yolda olan Gülnur Yılmaz, annesinin nerede olduğunu soran babasına cevap vermedi. Bunun üzerine katil baba, kızını otomobilinden çıkarıp, kendi aracının arkasına götürmüştü.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Katil zanlısı babanın otomobili ile İzmir’in Narlıdere ilçesindeki evinde çok sayıda tabanca ve av tüfeğinin yanı sıra 2 komando bıçağının bulunduğu anlatılan iddianemede tutuklu sanık için ‘Canavarca hisle alt soydan akrabayı kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesi istendi. İndirim hükümlerinin uygulanmaması talep edildi.

İddianamede Yılmaz’ın çarptığı otomobilde bulunan Gülnur Yılmaz‘ın arkadaşları Ebru U. ve Melike O.’ya (20) yönelik suçları nedeniyle de ‘silahla basit yaralama’ suçlarından 2 kez 1’er yıl 6’şar aya kadar hapsi istendi.

Bir yanıt yazın