GündemMagazin

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer hamile mi? Bomba iddia!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 2016 yılında modacı Başak Dizer’le evlenerek magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Magazin dünyasında göz önünde bulunmayan çift ile ilgili bomba iddia ortaya atıldı. 44 yaşındaki Başak Dizer’in hamile olduğu ve bunu şimdilik basın sektöründen gizli tutmaya çalıştığı iddia edildi.

BAŞAK DİZER HAMİLE Mİ?

Sabah’ta yer alan habere göre, birkaç yıldır bebek bekleyen Dizer’in hamile olduğu ortaya çıktı. Uzun yıllardır baba olmayı hayal eden Tatlıtuğ’un haberi alır almaz havalara uçtuğu konuşuluyor.

Kısa sürede gündem olan iddiayla ilgili çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

BAŞAK DİZER KİMDİR?

Başak Dizer 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul’da tasarım bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Başak Dizer; ayrıca Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarımı bölümünde eğitim alarak sertifikaya sahip oldu. Londra’da Central Saint Martins’de moda kurslarına giden Başak Dizer, 3,5 yıl ünlü bir markanın erkek kıyafeti tasarımcılığı yaptıktan sonra stil danışmanlığı, kişiye özel alışveriş danışmanlığı isimleriyle bir şirket kurdu

2008 yılında Aşkı- Memnu ekibine dahil oldu ve başrolleri giydirmeye başladı. İlk evliliğini Oren Fransez ile yapan Başak Dizer, Aşkı- Memnu dizisinde tanıştığı Kıvanç Tatlıtuğ ile nikah masasına oturdu.

Tatlıtuğ’un Aşk-ı Memnu dizisindeki danışmanlığını yaparken aralarında ilişki başlamış ve iki yıl süren ilişkileri sonrası çift 2016 Şubat ayında Paris’de sade bir törenle evlendi.