Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başar Dizer'e şok saldırı! "Başak buraya gelecek"

KENDİLERİNİ İÇERİYE KİTLEDİLER

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, Harbiye’de işlettiği lüks kafesinde tehdit edildi. Haberlere göre, geçtiğimiz aylarda sabah saatlerinde kafeye gelen biri, sinirli bir şekilde mekanın önünde bağırmaya başladı. Kafenin kapısını yumruklayarak içeri girmeye çalışan saldırgandan korunmak için kendilerini içeriyi kilitleyen kafe çalışanları polise haber verdi.

“BAŞAK GELMEDEN GİTMEYECEĞİM”

Haberlere göre, geçtiğimiz aylarda sabah saatlerinde kafeye gelen biri sinirli bir şekilde mekanın önünde bağırmaya başladı.Saldırgan, “Başak nerede, onu bulun bana. Başak buraya gelecek, o gelene kadar gitmeyeceğim. Şimdi gitsem de tekrar geleceğim” diye haykırdı.

TATLITUĞ ÇİFTİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Bir anda kapılara vurmaya başlayan saldırgan kafe personelini korkuttu. Ekip kendilerini içeriye kilitleyerek önlem aldı. Korku içinde kafe çalışanları polisi arayarak yardım istedi. Personele hakaret ve tehditler savurduğu iddia edilen 28 yaşındaki Sinan A.’dan şikayetçi oldu. Polis merkezine götürülen şahıs Başak Dizer’in arkadaşıyla sevgili olduklarını ve terk edildiği için onunla konuşmaya geldiğini söyledi.Tatlıtuğ çifti de savcılığa giderek Sinan A.’dan şikayetçi oldu. Çiftin şikayeti üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın