GündemMagazin

Kırmızı Oda’ya flaş transfer! Ünlü oyuncu diziye katıldı

Reyting rekorları kıran "Kırmızı Oda" dizisine ünlü oyuncu transfer oldu. Kırmızı Oda'nın sekizinci bölümünde Celil Nalçakan "Garip" rolüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Peki Kırmızı Oda'nın 8. bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar...

TV8’in reyting rekortmeni Kırmızı Oda’nın 8. bölümüne sürpriz bir isim katılıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran Kırmızı Oda dizisine ünlü oyuncu Celil Nalçakan katılıyor.

8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde, piyangoyu tutturunca hayatı değişen Salih (Canberk Gültekin) bu kez Doktor Hanım’ın karşısına çok farklı bir halde çıkıyor ve arkadaşı Garip’i (Celil Nalçakan) kliniğe getiriyor. Doktor Hanım, tutkunu olduğu genç kadın tarafından terk edilen Garip’i bir çılgınlık yapmaması için ikna etmeye çalışıyor. Küçük Osman annesinin ölümünü kabullenirken; Doktor Piraye, Akif’in (Deniz Hamzaoğlu) kontrol arzusunun ailevi çatışmalardan kaynaklandığını tespit ediyor.

Alya (Melisa Sözen) ise ailesindeki değişimi ve anne babasıyla geçirdiği İstanbul günlerini anlatıyor.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, sekizinci bölümü ile 23 Ekim Cuma akşamı TV8’de.