Magazin

Kırmızı Oda’da flaş ayrılık! Başrol oyuncusu diziye veda etti

TV8 ekranlarının her hafta Cuma günleri beğenilerek izlenen dizisi Kırmızı Oda’da flaş bir ayrılık yaşandı. Ayşe karakterini canlandıran Meriç Aral dün akşam yayınlanan bölümde diziye veda etti. Dizinin sosyal medya hesabından da Kırmızı Oda’nın Doktor Ayşe’si Meriç Aral’a veda paylaşımı yapıldı.

Kırmızı Oda 22. son bölümüyle ekrana geldi. Kırmızı Oda’da Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakterine araç çarptı. Gelinlikte sokakta koşarken kaza geçiren Boncuk’un ölüp ölmediği ise merak konusu oldu. Dizide Doktor Ayşe karakterini canlandıran Meriç Aral ise son Kırmızı Oda’ya son bölümde veda etti.

MERİÇ ARAL KIRMIZI ODA’YA VEDA ETTİ

Kırmızı Oda’da Doktor Ayşe karakterine can veren ünlü oyuncu Meriç Aral, diziye veda etti. Binnur Kaya’nın tüm doktorları topladığı dizinin son bölümünde performansı ile büyük beğeni toplayan Doktor Ayşe için veda yemeği düzenlendi. Veda sahnesi ise izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Dizinin sosyal medya hesabından da Doktor Ayşe karakteri için veda paylaşımı yapıldı.

KAZA YAPAN BONCUK ÖLDÜ MÜ? BURCU BİRİCİK KIRMIZI ODA’DAN AYRILDI MI?

Haftalardır Kırmızı Oda dizisinde hikayesiyle izleyenleri etkileyen Boncuk ise bir kaza geçirdi. Gelinlik giyerek gece yarısı sokakta koşan Boncuk’a bir araç çarptı.

Yaralı olarak yerde yatan Boncuk ise hayalinde Doktor Hanım’ı gördü. Boncuk’un hayalinde gördüğü Doktor Hanım’ın “Çok yol katettin. Ama şimdi gitmek olmaz. Gel Boncuk” sözleri ise dikkat çekti. Boncuk karakterini canlandıran ünlü oyuncu Burcu Biricik’in diziden ayrılıp ayrılmadığı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.