Kültür Sanat

Kırmızı Oda zirveye yerleşti! Dizinin kadrosu kimlerden oluşuyor? Konusu ne?

TV8 kanalında yayınlanan ve gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı Kırmızı Oda dizisi ikinci haftasında reytinglerin zirvesine oturdu. İşte dizinin konusu ve kadrosu...

Kırmızı Oda oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine topluyor. Bu hafta 2. bölümü ile ekranlara gelen Kırmızı Oda dizisinde, gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayeler anlatılıyor. Özellikle Meliha karakterinin hikayesi dizide merak uyandırdı. Meliha karakterine Evrim Alasya hayat verirken, başarılı oyuncu Binnur Kaya ruh doktorunu canlandırıyor. Peki, Kırmızı Oda oyuncuları kimler? İşte, Kırmızı Oda dizisi oyuncu kadrosu ve konusu.

Kırmızı Oda dizisi konusu ve oyuncu kadrosunun isimleri yoğun ilgi görüyor. Her hafta Cuma akşamları yeni bölümleri izleyici ile buluşan dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayelerinden senaryolaştırıldı. Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterine Evrim Alasya, Güler karakterine Su Burcu Yazgı Coşkun hayat veriyor.

HANGİ OYUNCULAR YER ALIYOR?

Kırmızı Oda oyuncuları ve konusu ile merak edilen yapımlar arasında bulunuyor. Kırmızı Oda’nın oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan bulunuyor. Dizi, hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinleniyor.

Dizinin başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan yer alıyor.

Dizide birçok ünlü isim konuk oyuncu olarak yer alacak. Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir, Melisa Sözen konuk olan isimler arasında bulunuyorlar.

Dizi, hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinleniyor. Dizide, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirildi. Kırmızı Oda’da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak!

DİZİ HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Cem Karcı yönetmenliğinde çekimlerine başlayan Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayelerinden, Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırıldı. Hikayelerin sahibi Gülseren Budayıcıoğlu dizinin ikinci bölümü yayınlandıktan sonra bir açıklama yapmış; “Hem yaşıyor, hem yazıyor hem de seyrederken gözyaşlarımı tutamıyorum” açıklamasında bulunmuştu.