GündemMagazin

Kırmızı Oda dizisinin ünlü oyuncusu Erkan Petekkaya diziye veda etti!

TV8 ekranlarında yayınlanan başladığı günden bu yana büyük ilgiyle izlenen Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisinden sevenlerine kötü haber geldi. Kırmızı Oda dizisinde hikayesiyle izleyenleri etkileyen ‘delikanlı Sadi’ rolüne hayat veren Erkan Petekkaya’nın sosyal medya hesabı İnstagram’dan set çalışanları ile fotoğrafını yayınlayarak diziden ayrıldığını duyurdu.

“SİZ OLMASAYDINIZ BEN O ROLÜ ÖYLE OYNAYAMAZDIM”

Kırmızı Oda’nın yeni bölüm fragmanında yer almayan Erkan Petekkaya, daha dizinin yeni bölümü yayınlanmadan sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ayrıldığını duyurdu. Set ekibiyle çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan oyuncu, “Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun Kırmızı Oda ve fotoğrafta olmayan, aklımızda olan tüm emek verenlere teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam . O olmak istediğimiz adam gibi adam. Birlikte yaptık, hep birlikte” ifadelerini kullandı.

“ACUN BEY YUH SİZE”

Oyuncu Erkan Petekkaya, geçtiğimiz hafta TV8’de yayınlanan bir müzik ödül töreninde Kerimcan Durmaz’a ödül verildiğin görünce Instagram hesabından kanal sahibi Acun Ilıcalı’ya sert ifadelerle bulunmuştu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erkan Petekkaya, “Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh” demişti.

Survivor 2021’in ada konseyinde Erkan Petekkaya’nın adını kullanmadan cevap veren Acun Ilıcalı da “İki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti” şeklinde konuşmuştu.