Magazin

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde herkesi şaşırtan olay: Soruyu sormak için eşini aradı, sormadan…

Ekranların en uzun soluklu bilgi yarışmalarından olan “Kim Milyoner Olmak İster?” yayınlanan son bölünde performans sergileyen Osman Bey ile herkesi şaşkına çevirdi. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu da şaşkınlığını gizleyemeyen isimlerden birisi oldu.

50 BİN TL’YE KADAR YÜKSELDİ!

“Kim Milyoner Olmak İster?” isimli fenomen yarışma programının son bölümünde renkli görüntüler ortaya çıktı. Birbirinden farklı becerilere ve karakterlere sahip olan yarışmacıların yarıştıkları son bölümde bilgisini ortaya koymak isteyen isimlerden birisi de Osman Bey oldu.

Stüdyoya girdiği ilk andan itibaren nazik tavırları ve eğlenceli hareketleri ile dikkat çekmeyi başarmış olan Osman Bey, yarışmada da iyi bir performans sergiledi. 30 bin TL’lik soruyu da doğru cevaplaması ile birlikte söz konusu tutarı garantileyen Osman Bey, 50 bin TL’lik soruyu açtırdı.

SORUYU SORMAK İÇİN EŞİNİ ARADI!

30 bin TL’lik ödülü garantileyerek yoluna devam eden Osman Bey, 50 bin TL’lik soruyu açtırdı. Yarışmacının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu’nun 50 bin TL’lik soruyu yönlendirmesi ile birlikte sorunun cevabını bilmediğini belirten Osman Bey, joker hakkını kullanmak istediğini ifade etti.

Sorunun cevaplanması için telefon hakkı jokerini kullanmak isteyen Osman Bey, eşinin aranmasını istediğini belirtti.

HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Osman Bey’in isteği üzerine yarışmacının eşini arayan ve onun ile kısa bir sohbet eden Kenan İmirzalıoğlu, soruyu sorması için sözü Osman Bey’e bıraktı. Osman Bey ise soruyu sormak yerine eşinin halini hatırını sorarak herkesi şaşkına çevirdi. “Bir tanem nasılsın? Seni çok seviyorum. Kısmetse yarın görüşeceğiz. Anneme selam” ifadelerini kullanan Osman Bey, Kenan İmirzalıoğlu’nu şaşkına çevirdi. “Ben soruyu uzun uzun sorarım ama 30 saniyeyi soru ile heba etmek istemedim” diyen Osman Bey, yeni evli olduklarını belirtti.