Gündem

Kılıçdaroğlu İzmir’de: İki kentte yoğun program

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi temaslarda bulunmak ve açılışlara katılmak için İzmir’e geldi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde Adnan Menderes Havalimanı’na indi.
Kılıçdaroğlu’nu havalimanında Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili karşıladı.
Kılıçdaroğlu, karşılama töreninden hemen sonra Aydın’a hareket etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği programlara katılacak Genel Başkan Kılıçdaroğlu Aydın’daki temaslarının ardından akşam saatlerinde İzmir’e geri dönecek.


FUAR AÇILIŞINDA KILIÇDAROĞLU DA OLACAK
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 88’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılışına katılacak. Saat 18.30’daki açılışa Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra fuarın bu yıl ki Onur konuğu kent olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacak. Açılışta Genel BaşkanKemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu birlikte kurdele kesecek.


BAŞKAN SENGEL’İ ZİYARET EDECEK
Kılıçdaroğlu, 88’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılışından sonra akşam Kuşadası’nda gerçekleşen ‘Altın Güvercin’ festivaline katılmak için Kuşadası’na hareket edecek.  Kuşadası’ndaki programının ardından CHP lideri Pazar gününü ise yine İzmir’e ayıracak. Kılıçdaroğlu, pazar günü saat 10.00’da Selçuk Belediye Başkanlığı’na geçerek, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile bir araya gelecek. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Selçuk ziyaretinin ardından İzmir programını tamamlayıp Ankara’ya hareket edecek.

Bir yanıt yazın