Magazin

Kerem Bursin, Serenay Sarıkaya sorulunca bakın ne cevap verdi!

Ünlü oyuncu Kerem Bursin, komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşayan eski sevgilisi Serenay Sarıkaya hakkındaki sorulara tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Kerem Bursin Etiler’de görüntülendi. Bursin, Cem Yılmaz ile aşk yaşayan eski sevgilisi Serenay Sarıkaya sorulunca ‘Artık beni karıştırmayın’ diye tepki gösterdi.

Önceki gün Etiler’de görüntülenen Kerem Bursin, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın kendisinden 18 yaş büyük olan Cem Yılmaz ile sarmaş dolaş kamera karşısına geçmesine isyan ederek “Beni karıştırmayın artık” dedi.

Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin, önceki gün arkadaşlarıyla Etiler’deki bir mekanda yemek yerken görüntülendi. Mekan çıkışında kendisini bekleyen basın mensuplarıyla konuşan Bursin, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya hakkındaki sorulara son noktayı koydu.

‘SERENAY-CEM’ SORULARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Serenay Sarıkaya ile 3 buçuk yıl ilişki yaşadıktan sonra geçtiğimiz sene Nisan ayında ayrılan Kerem Bursin, muhabirlerin ilk kez kamera karşısına geçen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’la ilgili sorularını duyunca gülmeye başladı. Eski sevgilisiyle ilgili sorulardan çok sıkıldığını söyleyen Kerem Bursin, “Artık beni bu olaya karıştırmayın” diyerek tepki gösterdi.

MUTLULUKLAR DİLEMİŞTİ

Yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz ayda Serenay ve Cem aşkı hakkında ilk kez konuşarak “Açıkçası konuya dahil olmak istemiyorum. Benimle alakalı bir konu yok. Herkes mutlu olsun, her şey güzel olsun” demişti. Bunun üzerine Yılmaz da bu sözü Instagram’dan paylaşıp, “Bir bu kalmıştı, iyi oldu” diyerek Bürsin’e göndermede bulunmuştu.