Magazin

Kendisine Gelen Cinsel İçerikli İtirafları Anlattı! Armağan Çağlayan Donup Kaldı! Bu Kadarı da Olmaz Dedirtti!

Son zamanlarda kendisine gelen cinsel içerikli mesajları sosyal medya hesabından paylaşması ile sosyal medya gündemine bomba gibi düşen psikolog Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan’ın sunduğu Zor Ama Yine de Sor programının konuğu oldu. Kendisine gelen yetişkin içerikli itirafları anlatan Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan’ı şoka soktu. Detaylar haberimizde…

Son Konuğu ‘Dişi Haydar Dümen’ Oldu

Sunuculuğunu Armağan Çağlayan’ın üstlendiği Zor Ama Yine de Sor programının son konuğu Fulya ile Umudun Olsun Programı ile ekranlardan tanıdığımız uzman klinik psikolog Esra Ezmeci oldu. Dişi Haydar Dümen lakaplı Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından kendisine gelen cinsel içerikli itirafları paylaşarak gündeme bomba gibi düşmüştü.

Armağan Çağlayan’ın konuğu olan Esra Ezmeci’ye, gelen itirafların kurmaca olup olmadığı soruldu. İnsanların kendisine uzak gelen şeylere inanmama eğilimi gösterdiğini söyleyen Esra Ezmeci, gelen bazı itirafların çok uç örnekler olması sebebi ile yayınlamadığını dile getirdi. İnsanların cinsellik konusunda kimselere danışamadığını dile getiren Esra Ezmeci, hayatta yemek yemek ne ise, psikolojide de cinselliğin o olduğunu söyledi.

Gelininin İç Çamaşırlarını Çalıyor ve Kocası İçin Giyiyor

Esra Ezmeci’ye bugüne kadar aldığı en ilginç itirafın ne olduğunu soran Armağan Çağlayan, aldığı cevap karşısında şok oldu. Bir kadının, evli oğlu ile haftanın üç günü aynı yatakta yatmak istediğini ve gelinini salonda yatırdığını söyledi.

Oğlu ile aynı yatakta yatmadığı zamanlarda, gelinin iç çamaşırlarını çaldığını ve o çamaşırları kocası için giydiğini söyledi. Bu cevap Armağan Çağlan’ın donup kalmasına ve olayı tekrar dinlemek istemesine neden oldu. Kulaklarına inanamayan Armağan Çağlayan, böyle bir şeyin yaşanmasına anlam veremediğini ve yaşananların saçmadan daha öte olduğunu dile getirdi.