Magazin

Kenan Doğulu Bodrum’da büyük ilgi ile karşılandı!

Pandemi nedeniyle uzun süredir sahneden uzak kalan ünlü isimler bayramda dinleyicileri ile buluştu. Bu isimlerden biri Türk pop müziğinin güçlü ismi Kenan Doğulu oldu. İlk olarak Marmaris ardından Bodrum’da müzik şöleni yaşattı.

Konser “İlk Adımı Sen At” şarkısı ile başladı. Günler öncesinden biletleri tükenen konsere ilgi büyüktü. Pop müziğine damgasını vurmuş olan Doğulu sevilen şarkılarını sevenleriyle avaz avaz seslendirdi. Tuşlu çalgılarda Ozan Doğulu ve Mustafa Haybat, davulda Nedim Ruacan, perküsyonda Abbas Karacan, bas gitarda Orhan Deniz, elektro gitarda Gökay Semercioğlu, vokallerde Duygu Soylu ile Sinem Yalçınkaya, saksafonda Toygun Sözen ve Serkan Altınok, trompette Tolga Bilgin ve trombonda Ziya Arman sahnede Kenan Doğulu’ya eşlik ettiler.

Sizler de canlı canlı sevdiğiniz sanatçıları dinlemek istiyorsanız ünlülerin bayram takvimine göz atmalısınız. Yaz konserleri ile adeta ünlüler geçidi yaşanacak. Mabel Matiz, Yıldız Tilbe, candan Erçetin, Erol Evgin ve daha birçok isim dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Bodrum Antik Tiyatro, Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu, Datça Açıkhava Tiyatrosu ve Marmaris Amfi Tiyatro’da konser verecek olan ünlüler, tatilcilere unutulmaz akşam yaşatacak.

Konser Takvimi

21 Temmuz Çarşamba:

Sertab Erener – Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro

Evgeny Grinko – Bodrum Antik Tiyatro

 

 22 Temmuz Perşembe:

Sertab Erener – Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

Evgeny Grinko – Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro

Ferhat Göçer – Bodrum Antik Tiyatro

 

23 Temmuz Cuma:

Buray – Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

Ayta Sözeri – Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro

Cem Adrian – Bodrum Antik Tiyatro

Erol Evgin – Datça Açıkhava Tiyatrosu

Funda Arar – Marmaris Amfi Tiyatro

 

 24 Temmuz Cumartesi:

Gazapizm – Çeşme Açıkhava Tiyatrosu

Livaneli ile Sevdalım Hayat – Bodrum Antik Tiyatro

Funda Arar – Datça Açıkhava Tiyatrosu

Erol Evgin – Marmaris Amfi Tiyatro