GenelKültür SanatMagazin

Kefaret dizisinde neler oldu? Veda etmeye hazırlanıyor! Final ne zaman?

Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı romanından uyarlanan dizi samimi kadrosuyla gönüllere taht kurmuştu. Ancak yaptı mı yapacak mı derken kesinleşen final kararı izleyiciyi üzdü. Kefaret ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Kefaret dizisi final mi yapıyor? Kefaret final tarihi belli mi?

Kefaret final yaptı mı yapacak mı derken sevenlerini üzecek bir kararla gündeme geldi. Fox Tv’de yüksek reytinglerle başlayan ve seyirciye sıcak aile ortamını renkli karakterlerle aktaran dizi son dönemde düşüşe geçmişti. Sonrasında alınan kararla günü değiştirilerek perşembeye alındı.

Dizinin günü değişti ve reytingler beklentileri karşılayamadı. Bugüne kadar yapım firmasından ya da kanaldan herhangi bir açıklama gelmemişti. Ancak hem günün değişmesi hem de dizinin yazın ara vermeden devam etmesi merak uyandırıyordu. Final kararı kesinleşti dizi 35. bölümüyle ekrana veda ediyor.

Finalde neler olacak?

Fragmandan da anlaşıldığı gibi bomba gibi bir final izleyici bekliyor. Nefes kesecek olan final bölümü 22 Temmuz perşembe akşamı yayınlanacak. Zeynep hamile olduğunu öğrenecek Meltem ise hapse girecek. Fragmanın sonunda ise herkesi şoke edecek bir detay var. Sinan bu sefer gerçekten ölecek mi?