Magazin

Kayıp Kadın Bedriye Kılıç’ın Fotoğraf Skandalı

Kayıp kadın Bedriye Kılıç’ın eşi Tayfur Kılıç, Müge Anlı’nın programında fotoğraf skandalına nasıl tepki verdiği soruldu. Fotoğraf skandalının ardındaki gerçek ise merak ediliyor.

Kayıp kadın Bedriye Kılıç’ın eşi Tayfur Kılıç, araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın programında fotoğraf skandalıyla ilgili sorgulandı. Kayıp kadının, Sütçü Sefer Arslan adlı bir erkeğe fotoğraf gönderdiği iddia edildi. Fotoğrafın altında ne yazdığı ise merak konusu oldu.

Müge Anlı, kayıp kadının eşi Tayfur Kılıç’ın fotoğraf skandalına nasıl tepki verdiğini sordu. Tayfur Kılıç, fotoğrafı gördüğünde ne olduğunu bilemediğini, çok şaşırdığını ve beklemiyordu söyledi. Ancak Müge Anlı, Tayfur Kılıç’ın yüzünde hiçbir şaşkınlık ifadesi olmadığını, fotoğrafın altında ne yazdığını merak etmediğini ve mesajları silindiği için okuyamadığını belirtti. Müge Anlı, Tayfur Kılıç’ın bir şeyler gizlediği her halinden belliydi dedi.

Müge Anlı, Tayfur Kılıç’ın aynı zamanda kayıp kadının bir Kiraz Festivali ile ilgili iki kelimelik bir röportaj yapan muhabirle konuşmasını büyük bir problem yaptığını ve kadını evden attığını hatırlattı. Müge Anlı, Tayfur Kılıç’ın arada büyük bir çelişki olduğunu ve normal bir koca davranışı sergilemediğini söyledi.

Kayıp kadın Bedriye Kılıç’ın akıbeti ise hala bilinmiyor. Kayıp kadının eşi Tayfur Kılıç, 88 gündür kendisinden haber alamadığını söylüyor. Kayıp kadının Sütçü Sefer Arslan ile ne tür bir ilişkisi olduğu ve fotoğraf skandalının ardında yatan gerçek ise henüz ortaya çıkmadı.