Gündem

Katılım bankası Ankara, Kayseri ve Kırklareli’nde düşük fiyatlı icralık gayrimenkulleri satışa çıkardı: Depolu dükkan 447 bin TL, 150 metrekare konut…

Kuveyt Türk Katılım Bankası Kayseri, Ankara ve Kırklareli illerinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI ANKARA İHALELERİ

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendi platformu Kuveyt Türk Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalelere konu olan icralık gayrimenkullerin, Ankara ilinde bulunduklarını açıkladı. Banka, ilgili ihalelerin ayrıntılarını şu şekilde sıraladı:

  • Ankara- Mamak 92 metrekare depolu dükkan: 447 bin TL
  • Ankara- Şereflikoçhisar 618 metrekare iş yeri: 1 milyon 552 bin TL
  • Ankara- Sincan 413 metrekare depolu dükkan: 2 milyon 900 bin TL

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI KAYSERİ İHALELERİ

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendi platformu Kuveyt Türk Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalelere konu olan icralık gayrimenkullerin, Kayseri ilinde bulunduklarını açıkladı. Banka, ilgili ihalelerin ayrıntılarını şu şekilde sıraladı:

  • Kayseri- Talas 223 metrekare dükkan: 1 milyon 450 bin TL
  • Kayseri- Melikgazi 43 metrekare depolu dükkan: 1 milyon 317 bin TL
  • Kayseri- Melikgazi 150 metrekare daire: 1 milyon 540 bin TL

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI KIRKLARELİ İHALELERİ

Kuveyt Türk Katılım Bankası kendi platformu Kuveyt Türk Gayrimenkul üzerinden bir yeni ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalesi kapsamında Kırklareli ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten katılım bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın Kuveyt Türk Gayrimenkul platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkulün Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan bir iş yeri olduğu öğrenildi. 144 metrekarelik toplam kullanım alanına sahip olan gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 567 bin TL olarak açıkladı.