Ekonomi

Kasım sonuna kadar Dacia Yeni Duster araba almak isteyenler için duyuruldu: 91 TL ödeme yapmak gerekiyor!

Kasım ayı kampanyaları araç şirketleri tarafından bir bir açıklandı. Dacia Yeni Duster modeli için yazılı açıklamada bulundu. Söz konusu açıklamada, aylık 2.754 TL ödeme ile kredi kampanyası başlatıldığı bildirildi. Bu da 30 güne bölündüğünde günlük 91,8 TL ödeme yapmak anlamına geliyor.

Araç sahibi olmak isteyenleri sevindirecek yeni duyurular yapılıyor. Dacia resmi internet sayfası üzerinden Kasım ayı kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya açıklamasında, , 70.000 TL kredi, 36 ay vade ve %1,48 faiz oranı ile aylık ödeme 2.754 TL imkanı tanınacağı bildirildi.

Dacia kampanya açıklaması:

Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Duster otomobilinin perakende satın alımında geçerlidir. Kampanyada, 70.000 TL kredi, 36 ay vade ve %1,48 faiz oranı ile aylık ödeme 2.754 TL’dir.

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.
Yeni Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-7,4 (l/km) aralığındadır.Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2021 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

(Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %1,81, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %24,03)

Bu sene bitmeden Dacia araba satın almak isteyen vatandaşlar Kasım ayı kampanyasından faydalanabilirler. Söz konusu kampanya hakkında detaylı bilgi almak isterseniz, size en yakın Dacia satış noktasına giderek konu hakkında görüşme yapabilirsiniz.