İzmir Haberleri

Karşıyaka Atatürk'ün Anısını Sofraya Taşıdı

Büyük Önder Atatürk anısına Kent A.Ş. şefleri tarafından özel olarak hazırlanan “Atatürk’ün En Sevdiği Yemekler Menüsü10 Kasım’a kadar Latife Hanım Köşkü Kafe ve Park Kafe’de İzmirlileri bekliyor.

Karşıyaka Belediyesi iştirâki Kent A.Ş, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yılı anısına özel bir menü hazırladı. Ata’nın en sevdiği yemeklerden oluşan menü, Latife Hanım Köşkü Kafe ve Park Kafe’de konukların beğenisine sunuldu.

ATA’NIN SEVDİĞİ YEMEKLER

Selanik usulü ıspanaklı börek, kuru fasülye, etli bamya, karnıyarık, enginar, pilav, fava ve irmik helvası seçenekleri arasından her gün farklı yemeklere yer verilen menü, 10 Kasım Pazar akşamına kadar tesislerdeki sofraları süslemeye devam edecek.

“EN ÖZEL YER O’NUN…”

Büyük Önder Atatürk’ü, Cumhuriyet’in kalesi Karşıyaka’da sonsuz sevgi, saygı ve minnetle andıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Yüreklerimizde ve fikirlerimizde büyüttüğümüz Atatürk sevdamızı bu kez de sofralara taşıdık ve ‘Sofralarımızdaki en özel yer her zaman O’nun…’ dedik. Bu yıl ilk kez oluşturduğumuz menümüz, 10 Kasım’a kadar Atatürk sevdalılarını bekliyor olacak” dedi.

Bir yanıt yazın