Depremler

Kandilli duyurdu: Bugün Ege Denizi’nde 32 deprem oldu!

2020 yılında pek çok deprem gerçekleşti. Bu nedenle özellikle Ege Bölgesi’nde vatandaşlar tarafından sık sık, “Bugün deprem mi oldu?” araştırmaları yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlara deprem bilgilendirmesinde bulunan Kandilli Rasathanesi, Ege Denizi’nde 32 deprem gerçekleştiğini açıkladı.

İzmir’de meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlar son depremler listesini sıklıkla araştırıyorlar. Bu nedenle internet sayfalarında sıklıkla, “25 Kasım deprem mi oldu?” ” Nerede, saat kaçta, kaç şiddetinde?” şeklinde sorularının cevaplarını araştırıyorlar.

Ege Denizi’nde 32 deprem gerçekleşti

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi (Kandilli) Türkiye’de meydana gelen son depremleri duyurdu. Kandilli tarafından yayınlanan verilerde Ege Denizi’nde 32 deprem meydana geldiği öğrenildi.

Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan verilere göre, Ege Denizi’nde meydana gelen depremlerin en büyüğünün İzmir Körfezinde gerçekleştiği görüldü. Saat 8:44’de gerçekleşen depremin büyüklüğü 2.8 olarak kaydedildi. İşte Rasathane verilerine göre bugün gerçekleşen depremler…

KANDİLLİ DEPREM LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.